Відома українська виконавиця Alyona Alyona та неймовірно талановитий Артем Пивоваров подарували шанувальникам райську насолоду у вигляді спільного дуету, який продемонстрували на сторінці у соцмережі instagram.

Alyona Alyona та Артем Пивоваров ще кілька днів тому презентували свій спільний трек "Люлі-люлі" та кліп на нього. За цей час їхній кліп зафіксувався на 4-му місці у трендах YouTube Україна, що не може не викликати радості та гордості за свою роботу.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу артисти переспівали пісню, але вже у форматі відео-чату, що ближче до "живого" виконання.

"Хоч би як було важко, серце завжди має бути відкритим і випромінювати кохання. Не ховайтеся від світу, будьте відкриті до нового і шукайте свій спокій. Давайте просувати українську музику в тренди. Світло переможе темряву", - написала Alyona Alyona.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Шанувальники зазначили, що своїм несподіваним дуетом артисти подарували не просто пісню, а райську насолоду для вух.

"Мрію почути наживо. Не пісня, а райська насолода", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Артем Пивоваров ризикнув життям, щоб вразити шанувальниць: "Серце в п'ятах".

Також наш портал інформував, Артем Пивоваров згадав юність та показав, чим займався з друзями після школи: "Золотий час".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дружина Сергія Бабкіна Сніжана розкрила, як її чоловік ощасливив хлопця у Німеччині: "Цього не може бути".