Відома українська співачка Ірина Білик під час війни активно допомагає рідній країні та виступає на благодійних концертах, але також не забуває радувати віддану публіку в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч людей.

Ірина Білик трохи випала із соціального життя під час війни, адже була вся у справах та гастролях. Однак іноді вона все ж ділиться новинами з життя. Приміром, цього разу співачка розповіла, що вже майже місяць як удома, а до цього була в США і виступала в Ізраїлі.

Скріншот із Instagram, Ірина Білик
Скріншот із Instagram, Ірина Білик

Найбільше в Америці Ірину вразили українці, які надали їй велику підтримку. Більше того, вона познайомилася з талановитим фотографом, яка зробила для неї неймовірні та дуже стильні знімки на вулицях Нью-Йорка. А ще ця дівчина перераховує частину грошей із фотосесій до благодійного фонду.

"Така я собі подобаюсь найбільше - справжня, романтична і вільна!" - заявила Білик.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Фанати завалили Ірину приємними компліментами та відзначили, якою гарною вона вийшла на фото. Також вони оцінили її допомогу Україні у такий скрутний час.

Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/
Коментарі - instagram.com/bilyk_iryna/

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик згадала 4-річну Стасю Ровінську зі свого старого кліпу: "Сьогодні 30..."

Як повідомляв Знай.ua, Ірина Білик упевнилася в Кузьму Скрябіна на небесах, переписавши "Мовчати" під війну: "На крок попереду"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Білик хильнула ігристого шампанського на яхті Ступки: встигли у перерві між благодійними концертами