Відома українська виконавиця, телеведуча "ЖВЛ" та зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія нещодавно народила вдруге.

Тоді вона порадувала шанувальників цією новиною на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Потім цікавилася, як дівчата відновлюються після пологів, бо спостерігаються проблеми. А зараз вона зізналася, що разом із сином повертається додому, в Україну.

Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: instagram.com/adam.chuk/
Марта Адамчук та Віра Кекелія. Фото: instagram.com/adam.chuk/

Спочатку це були кілька Instagram Stories із фотографіями, а потім і повноцінна публікація, але менш інформативна.

"Поїли, підгузки поміняли - готові летіти. Усі хочуть до мами на ручки", - написала вона під знімками.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

До цього вона з двома малюками, як відомо, перебувала в Грузії, про що свідчило вказане місцезнаходження під публікаціями. Чи не боїться Віра Кекелія війни - питання цікаве, але актриса і співачка, можливо, дасть відповідь трохи пізніше.

"Додому 💛💙✈️🚀🚊🚌🚕🚚🚲🚶", - написала вона під ніжним знімком.

Віра Кекелія, фото: Instagram
Віра Кекелія, фото: Instagram

"Легкої дороги!", "Які ви солодкі", "Вдалої легкої дороги, принцеса чарівна, Слава Україні", "Давай давай, а то що треба робити нормальні фото" , - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" показала неймовірну красу своєї колеги : "Верусик, красуня"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Жіночого Кварталу" Віра Кекелія показала, де вона застрягла з маленьким сином : "Дочекалися документів"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зігнулася, щоб показати попу, дізнавшись прекрасне : "Плакати навзрид"