Відомий музикант, заслужений артист України та лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, окрім іншого ще й проявляє велику активність у соцмережі Instagram, де за ним стежить трохи більше 50 тисяч людей. Наразі чоловік допомагає рідній країні у війні з росією та влаштовує благодійні концерти.

Олег Скрипка знову попередив українців про вплив накручених новин на вразливих українців, які забувають про перемоги бійців із ЗСУ, нехай навіть маленьких. Артист зазначив, що хороших звісток із фронту досить багато, проте на душі у людей все одно неспокійно.

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

"Як казали, будуть вам класні новини з фронтів і буде вам щастя, а бачите - щастя не має. Чому? Тому, що накручуються новини, накручуються страхи і тому подібне і все залежить тільки від нас з вами", - заявив співак.

Артист також сказав, скільки б часу не минуло, спокою вже не буде. Також він наголосив, що українцям потрібно тримати внутрішній стрижень та силу, і не забувати допомагати країні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Бачите, я весь час в русі, на колесах. Знову виїзжаю за кордон, дещо не виходить з концертів, а багато чого, виходить. Збираємо кошти, допомагаємо і рухаємося вперед. Все буде добре, але спокою ніколи не буде друзі", - написав Олег Скрипка.

Раніше ми писали про те, що Олег Скрипка з гурту ВВ розплився в посмішці поруч із Зеленською, Тіною Кароль та Саніною: "Квітник"

Як повідомляв Знай.ua, Олег Скрипка з "ВВ" накинув ефектний халатик і показав, як працює своїм інструментом: "Дарує насолоду"

Також портал Знай.ua писав, що Олег Скрипка з "ВВ" зізнався, що війна змусила його переглянути ставлення до Колі Серги: "Виявляється, це людина"