Дружина знаменитого українського гумориста, актора та зірки "Квартал 95" Юрія Ткача показала, якою красунею та розумницею росте їхня дочка Ліза. Яскравим кадром вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вікторія Ткач активно веде свою сторінку в соцмережах та регулярно показує шанувальникам моменти із сімейного життя. Здебільшого всі її публікації дуже позитивні та дарують багато радості українцям.

Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4
Юрій і Вікторія Ткач з донькою, instagram.com/viktoriya_tka4

Так, цього разу Вікторія Ткач показала, як дочка Ліза з наймолодших років прагне прекрасного і вибирає творчі хобі. Вона показала фото, на якому дівчинка тримає в руках картину-мозаїку з популярним персонажем, яку вона зібрала власноруч, ну або, можливо, з незначною допомогою мами.

"Мені здається, що цей персонаж підкорює всіх. Крута картина-мозайка у нас вийшла!))", - підписала кадр Вікторія Ткач.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Шанувальники захопилися Лізою та закидали її компліментами.

"Супер", "Як гарна вона у вас", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи попередив Зеленський? Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів, як заздалегідь дізнався про війну: "О першій годині ночі дзвонив Кошовому".7

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв негативний наступ окупантів на Харківщині: "Героїчне перегрупування".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дочка Юрія Ткача з "Квартал 95" перетворилася на маленьку фурію - до школи готова: "Хлопці, тримайтеся".