Відома українська співачка Надя Дорофєєва нагадала, що про війну мовчати не можна, навіть якщо соцмережі тримають тебе у темному бані.

На своїй сторінці в Instagrаm Надя розмістила сумну фотографію, на якій сміливо дивиться прямо перед собою. Невимовний сум в очах співачки говорять про глибокий сум, який засів глибоко в душу.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Youtube

Я продовжую бути в тіньовому бані через публікації про війну. Але мені здається, що в бані повинні бути ті, хто мовчить. - написала співачка.

Співачка вже вкотре наголошує, що знаходиться у тіньовому бані через те, що висвітлює події в Україні, адже на сторінку до зірки підписано понад 5,3 млн. осіб, це потужна авдиторія.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

У коментарях відповіли, що багато зірок знаходяться у тіньовому:

"Багато зараз зірок в тіньовому бані, не справедливо", "той хто мовчить уже отримав бан по життю, а Україна буде вільною незалежною країною", "Як сумно, що правду хочуть замовчати...
Сподіваюсь на неминучу перемогу України і кожного окремого українця, навіть тих, хто не по крові, але, як я, кожного дня відчуває себе одним із вас", - написали у коментарях.

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

Нагадаємо, ми писали, що засмучена Надя Дорофєєва показала своє неідеальне обличчя: "Прищ-day".

Як повідомляв "Знай.ua" Надя Дорофєєва поділилася яскравими спогадами, заради українців: "Відірвати від важких новин".

Також "Знай.ua" інформував, Надя Дорофєєва зізналася, що "захлинається" у відчаї та смутку, Кацурін безсилий.