Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва зізналася, що її охопило відчуття спустошеності через ситуацію в країні та розповіла, як бореться із цією проблемою. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва розповіла, що події в Україні змушують її серце розриватися від болю, адже складно усвідомити все, що творить російська "армія".

Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva/

"Не встигаю отямитися серед усіх новин. Серце розривається від жорстокості ворога. Відчуття спустошеності та розпачу", - зазначила Надя Дорофєєва.

Співачка розповіла, що впоратися з підвішеним станом їй допомагає аж ніяк не людська підтримка в особі її нового хлопця Михайла Кацуріна, а музика. Вона порадила шанувальникам сподіватися лише на себе.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я лікуюсь музикою. Вона допомагає мені хоч на якийсь час "злетіти". Думаю творчість усім може хоч трохи допомогти. Фільм, малювання, вірші, танці. Допомагайте самі собі, крім нас це ніхто не зробить", - поділилася з українцями виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Позитив похвалився творчим проривом, після того, як знайшов гідну заміну Дорофєєвій: "Відкриваю нові фарби".

Також наш портал інформував, що Настя Каменських привезла з-за кордону крутий сюрприз для воїнів ЗСУ: "Скоро доберуться до передової".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Даша Кацуріна розповіла, як Дантес став "новим" батьком для дітей від "коханця" Дорофєєвої: "Включився до родини відразу".