Відомий гуморист Валерій Жидков продовжує насміхатися над росіянами, яким промили мізки так, що навіть без телевізора, у всесвітній мережі, вони шукають лише те, без чого не можуть жити пропагандиста соловйова.

На своїй сторінці в Інстаграм Валерій нагадав про себе черговою цитатою, яка може претендувати на крилату. Він написав:

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

"Просунуті" росіяни: - Я телевізору не довіряю, я дивлюся соловйова у інтернеті" - написав комік.

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Шанувальники тонкого гумору Жидкова прокоментували його вислів.

"З рубрики - *Я не бухаю, я приймаю C2H5OH", "Ну це не просунуті, вони ще зомбі", "Правильно, Арестович і Фейгін можуть виходити в рекомендаціях))", "Блін, ) чому так смішно ) ?", "Валерій, перемога за вами!", "Валера, на жаль, це не жарт. Я порадив своїм друзям, у яких у батьків промиті мізки пропагандою, "позбавити" хату телевізора. Друзі стверджують, що весь цей контент вони шукають в інтернеті. Вони приречені... Слава Україні!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Коментарі. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Нагадаємо, ми писали, що Тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков розповів про сором росіян за війну в Україні: "Чергові отруйні гуси".

Як повідомляв "Знай.ua" Валерій Жидков з "Квартал 95" зазначив, що не проміняв би своє життя на інше: "У цікавий час живемо".

Також "Знай.ua" інформував, що Валерій Жидков з "Квартал 95" посміявся з росіян і розповів, хто уникне мобілізації: "Мертві та син Пєскова".