Камалія – відома українська виконавиця, мама прекрасних дочок – Арабелли та Мірабелли – та дружина мільярдера Мохаммада Захура.

Зараз у соціальній мережі Instagram вона виставила лише одну фотографію, на якій постала з чоловіком, але в несподіваному одязі.

Камалія. Фото: скріншот youtube
Камалія. Фото: скріншот youtube

Камалія сфотографувалася із Мохаммадом Захуром, але для цього обрала не класичний костюм, не сукню... нічого такого. Виконавиця опинилася у військовій формі.

"Навіть жінка у формі потребує захисту та підтримки чоловіка! Дякую тобі, коханий, за все, що ти робиш для моєї України!", - пише Камалія у публікації.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Ще у травні була інформація, що Захур придбав для України два винищувачі, щоб боротьба проти рашистів була ще ефективнішою. Чоловік же віддав перевагу класичному одязі - піджак, жилет і сорочку, але без краватки.

Камалія, фото: Instagram
Камалія, фото: Instagram

"І ми всі українці дуже вдячні вашій родині за вагому допомогу нашій державі", "А ми дякуємо вашій родині за все, що ви робите для України, для захисників. І насамперед за те, що ви справжня Українка – на справах і в серці", "Справжня жінка і одружена з гідним чоловіком!", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Камалія зазвучала по-новому і довела українців до мурашок: "Неймовірна"

Як повідомляв "Знай.uа", Камалія розповіла, що може музика на вечірці у Рудницькій – воскресила забутий проект заради ЗСУ

Знай.uа писав, Камалія знайшла закономірність, пов'язану з війною та Україною: "Бажання збуваються"