Відома продюсер Ірина Горова, яка є колишньою дружиною реп-виконавця Потапа (Олексій Потапенко), часто ділиться з шанувальниками будь-якими думками та публікаціями.

Зараз вона повернулася в минуле, щоб згадати, як відвідувала офіс Amazon у Сіетлі. Його Ірині презентував її брат, розповівши про все, включаючи нюанси та переваги. І з того моменту жінка працювала над тим, щоб такий простір з'явився у Києві. Так і сталося.

Ірина Горова, фото: Instagram
Ірина Горова, фото: Instagram

"Це місце, де ти постійно ставиш собі питання "як це можна було все так передбачити?": запахи, круті локації, кімнати для переговорів з конструкторами LEGO, кабінети з гамаками, кімнати для сну, шахові столи, happy hours, потужна спільнота, якою виникає партнерство", - пише Ірина Горова.

Всі ці деталі працюють для того, щоб команда творила та не відволікалася.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ірина Горова. Фото: скрін youtube
Ірина Горова. Фото: скрін youtube

"А ми щасливі, що ви приєдналися до нашого ком'юніті", "Тут дуже круто! Щасливі бути в ком'юніті", - пишуть користувачі в коментарях.

А Ірина Горова додала, що подібні оновлення дуже допомагають у складні часи, як, наприклад, під час війни... і дають друге дихання.

Нагадаємо, колишня Потапа Ірина Горова "осліпла" від краси України: "Все моє"

Як повідомляв "Знай.uа", колишня Потапа Ірина Горова не стримала емоцій, прогулюючись під ручку з Олегом Скрипкою: "Обожнюю"

Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова в ефектній сукні розповіла про дорослі захоплення родом з дитинства: "Наповнює мою дівчинку"