Світлана Лобода в Telegram нещодавно починала день із добрих новин, коли перенесений тур Німеччиною знайшов новий початок - у грудні, на тих же локаціях, що й раніше.

А зараз виконавиця розповіла, що українські діти на сьогодні вже подорослішали не по роках через війну. Навіть ніхто з дорослих не міг уявити, що доведеться пережити малечі, починаючи від 24 лютого.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Сьогодні війна щодня забирає у них найважливіше - їхнє дитинство. Його не повернути, його не прожити заново. Найбільше на світі я бажаю, щоб все жахливе залишилося позаду і виявилося страшним сном. Щоб кожна дитина був зі своїми батьками, незважаючи ні на що зміг відчути материнське тепло, турботу, захист і вірив, що його просто люблять, тому що він є", - пише Світлана Лобода.

Жінка звернулася до матерів і побажала їм, включаючи себе, сил і щоб діти продовжували бути натхненням жити далі, рухатися вперед.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Коли почалася війна і я постійно плакала, мені син, якому 5 років, говорив: "Мамо, не плач, ти ж доросла! Війна не назавжди!", "Ви могли б хоча б іноді писати українською. Ну реально. Це має значення", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода підтримала Аллу Пугачову, яка назвала росіян рабами путіна: "Ідеально сказано"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода захотіла змін, але шанувальники були до цього не готові: "Може..."

Знай.ua писав, експродюсер Лободи Крапівіна, яка виїхала з росії, задумалася про "кінець": "Віримо у ЗСУ"