Настя Каменських якось натякала, що нікого не хоче бачити довкола, окрім, звичайно ж, Олексія Потапенка, який повернувся до України після тривалого перебування за кордоном.

Наразі виконавиця розповіла про те, що встигла зробити протягом трьох разів від початку війни. Це стосується надважливої ​​міжнародної події, де Настя заспівала свої пісні з користю.

Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube
Настя Каменських. Фото: скриншот Youtube

"Я дякую Джеремі Гіллі за запрошення. Для мене честь бути присутньою на цьому заході і дуже цінно мати можливість вкотре розповісти правду про війну в Україні, щоб звернути увагу на важливі проблеми, з якими стикаються українці під час війни", - пише Настя Каменських у публікації.

На відео вона виконує пісню Коли мене війна, яку випустила ще на початку серпня.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення
Показати ще

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

"Твій голос це просто, а головне, що ти ще й допомагаєш їм", "Мистецтво рідко було настільки важливим. Найкращі побажання з Німеччини", "Неймовірний голос, ваші пісні українською зачаровують", - пишуть користувачі в коментарях.

Не обійшлося і без роботів, які не знають, чому всі відразу йдуть у ванну після перегляду їх відео.

Нагадаємо, Настя Каменських одужала в особі, українці вже зачекалися на її дитинку: "Коли побачимо?"

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських зробила те, на що війна геть-чисто відбила бажання - Потап тут ні до чого: "На заздрість ворогам"

Знай.uа писав, Настя Каменських віддалася осінній нудьги, але шанувальники запідозрили недобре: "Кільце зняла..."