Дарія Квіткова – переможниця 9 сезону шоу "Холостяк". Вона виграла найголовніше - кохання Микити Добриніна, головного героя. Зараз пара вже встигла побратися, купити свій будинок і народити сина Лева.

Але це не всі здобутки пари. Серед них також є і "Академія віддалених професій". Зараз уже випустилося кілька потоків випускників, які впевнено охоплюють сферу СММ, сторизмейкерства та інше. А творці академії гордо вихваляються тим, як швидко виходять на нові рівні доходів їхні учні. Але чи все так гладко?

Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео
Даша Квіткова і Микита Добринін, скріншот з відео

Справді, за весь час не було жодного негативного відгуку про школу. Ну, чи їх ніхто не помічав. Аж тут викрити непрофесіоналізм педаговів і всієї академії наважилася одна з учениць курсу.

Відео у тиктоці виклала "блогерський ревізорро" Катя Цвєткова. Вона запевняє, що історією поділилася одна з передплатниць, якій пощастило купити найдорожчий формат курсу за 740 доларів (майже 20 тисяч гривень на той час).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У сертифікатах, які нам видавали (після навчання – прим.ред.) , ми знайшли помилки. Нам їх передруковували. Змінювали людям по 3 рази, комусь взагалі не дали. Курс з копірайтингу перезаписувався, бо нам не зайшов спікер. Вона толком нічого не могла пояснити. Сторизмейкерство - це окрема ситуація. Людина напевно взагалі новачок. Просто сидить на своїй кухні, на задньому фоні холодильник і записує нам курс про те, як робити ігри. - ділиться учениця .

За умовами курсу, ті, хто купив дорогий формат, мали мати індивідуальну зустріч з Микитою та Дашею. Однак, це була більш фан-зустріч, на якій були присутні понад 15 осіб.

Безкоштовного клієнта, якого обіцяли дати, дівчина так і не мала. Їй дали список контактів, вона написала, але відповіді так і не дочекалася.

"Таргетинг - це взагалі був не таргентинг. Нам пояснювали, як робити креатив та налаштовувати елементарні речі у СММ".

Учениця резюмувала, що після курсу за 740 доларів вона навчилася тільки не витрачати гроші на нісенітницю.

@tsvetkovaasmm

Жду ваше мнение в комментариях 🙌

♬ оригинальный звук -

Невідомо, як довго ця інформація доходитиме до Квіткової та Добриніна і чи попросять вони Катю видалити ролик. Однак, у коментарях вже повно приголосних і не дуже:

"Ну курсах же інфа з гугла", "Я так і думала, що рано чи пізно почую правдивий відгук", "Я була на цьому курсі і можу сказати, що в першу чергу від людини залежить. Я відбила курс за перший місяць", "Все, що дівчина розповіла - крапля у морі того, що було там"...

Скріншот коментарів про курс Квіткової і Добриніна
Скріншот коментарів про курс Квіткової і Добриніна

Нагадаємо, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова намазала собі щось на обличчя, але "какашки" не радить.

Раніше ми повідомляли, що Даша Квіткова в рожевих трусиках зізналася про свій особливий настрій.