Розлучення Сільвестра Сталлоне та Дженніфер Флавін було офіційно припинено через два тижні після того, як пара вирішила помиритися.

Про це повідомляєСторінка шоста.

Адвокати зірки "Роккі" повідомили виданню 7 жовтня, що пара подала повідомлення про добровільне звільнення в окрузі Палм-Біч, штат Флорида.

Судові онлайн-записи ще не відображають зміни, оскільки документи було подано лише у п'ятницю вранці.

Однак окреме джерело ексклюзивно підтвердило Page Six, що 76-річний Сталлоне та 54-річний Флавін подали заяву про відміну і "відбулися разом і дуже щасливі".

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені
Показати ще

Сільвестр Сталлоне та Дженніфер Флавін, фото: BrosNYC/BACKGRID
Сільвестр Сталлоне та Дженніфер Флавін, фото: BrosNYC/BACKGRID

Інсайдер також додає, що пара нещодавно була в Нью-Йорку, "насолоджуючись прекрасною вечерею з близькими друзями - Горами" і була у Великому Яблуку, щоб просувати нове шоу Сталлоні "Король Талси".

Сталлоне та Флавін не намагалися приховати той факт, що вони знову разом 6 жовтня увечері.

Зірка "Рембо" та засновник Serious Skincare виглядали дуже щасливими, коли вони вийшли з The Polo Bar на Манхеттені за руку та широкими усмішками на обличчях.

Зазначимо, що подружня пара вирішила оголосити про своє розлучення наприкінці вересня.

Представник актора раніше повідомив, що Сталлоне та Флавін зустрілися "знов удома", де вони "поговорили і змогли залагодити свої розбіжності", і додав, що вони "обидва були дуже щасливі".

Нагадаємо, що зірка "Роккі" Сільвестр Сталлоне розлучається із дружиною через собаку.

Раніше ми повідомляли, що "Місія нездійсненна 8" під загрозою через злісні овці: поки Том Круз літав з парашутом, місце атакували звірюги.