Гейлі Бібер, схоже, була в чудовому настрої через кілька годин після того, як Каньє Вест звинуватив її в пластиці носа.

25-річна модель відвідала захід Lacoste у Західному Голлівуді, штат Каліфорнія, де вона була одягнена у шикарний синій блейзер того ж лейбла з відповідними штанами та темно-синьою бандо. Вона завершила образ, взявши із собою темно-зелену сумочку Lacoste.

Бібер блиснула перлинно-білою посмішкою, коли була присутньою на розкішному модному святі, сигналізуючи про те, що у неї все добре на тлі суперечок із засновником Yeezy з приводу дизайну White Lives Matter, який він дебютував на своєму показі мод у Парижі у понеділок.

45-річний Вест почав переслідувати Бібер у Instagram після того, як вона продемонструвала підтримку модному редактору Vogue Габріеллі Карефа-Джонсон, яка відвідала шоу у понеділок і згодом потрапила до заголовків за критику спірних футболок репера "Gold Digger".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Моя повага до тебе глибоко, мій друже!", - написала Бібер Карефі-Джонсон у своїх історіях в Instagram, додавши, що "знати тебе - значить любити тебе, а працювати з тобою - велика честь".

Вест відповів, опублікувавши скріншот новини про засновницю Rhode, яка стала на бік автора Vogue.

"Почекайте, я знову скасував???", - він підписав нещодавно віддалену посаду в Instagram, перш ніж попросити чоловіка Гейлі, Джастіна Бібера, "будь ласка, дай мені знати".

Каньє Уест, фото з Instagram
Каньє Уест, фото з Instagram

В іншій серії постів Каньє стверджував, що Хейлі зробила пластичну операцію.

"Вони хочуть, щоб банальна дупа Джіджі Хадід і Гейлі Болдлуз із пластикою носа згуртувалися навколо очевидної фабрики немодної індустрії рівня Корі Гембла" , - написав він після того, як 27-річна Хадід також висловила своє несхвалення його футболкам White Lives Matter, а також його нападок на Карефа-Джонсон.

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян майже впустив груди в металеві труси, коли лягла на Maybach вартістю 400 000 доларів.