Актриса, зірка шоу "Холостячка" та серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина виставила одну публікацію в Instagram, щоб розповісти про усвідомлення глибини вислову "Хочеш змінити світ на краще - почни з себе".

Жінка ще три роки тому почала змінюватись. І на сьогоднішній день, внаслідок щоденної роботи над собою, їй вдалося зібрати чимало корисної інформації.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Коли читаю ваші відгуки, то по-справжньому радію і усвідомлюю, що роблю дуже корисну справу. Адже у великої кількості людей з'явилася можливість покращити якість свого життя, стати більш спокійними та радісними. Жінки – це життєдайна сила світу з неймовірно потужною та особливою енергією", - пише Ксенія Мішина.

За її словами, ця сила дарує любов, добро, милосердя, а також зцілює світ від негативного.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

"Ще найголовніше прибувати у спілкуванні з Богом, практикувати молитву", "Той випадок, коли краса зовнішня на 100% збігається з внутрішньою", "Але одне скажу, ви дуже гарна дівчина", "Це так важливо ділитися своїм досвідом та знаннями, які можуть допомогти покращити життя", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ксенія Мішина з "Холостячки" показала, як їй до почервоніння натер одне місце рукастий хлопчина: "БДСМ всякі штучки"

Як повідомляв "Знай.uа", Ксенія Мішина з "Холостячки" показала, як тепер без неї обходиться син: "Мотивація зашкалює"

Знай.ua писав, екс"Холостячка" Ксенія Мішина поділилася болем через батьків: "Залишилися на окупованій території"