Дзідзьо показав, як Ольга Полякова їсть свою піцу. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт у соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісність особистого та творчого життя. Співак має 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожну його посаду.

Зовсім недавно Дзідзьо здійснив свою мрію та відкрив свою серію піцерій у шістнадцяти містах України. Справа в тому, що співак дуже любить готувати і бажає нагодувати всіх своєю куховарством. Їжу він вирішив протестувати на українських знаменитостях, однією з якої стала "суперблондинка" Ольга Полякова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

6 жовтня чоловік опублікував відеозапис у сторизі своєї Інстаграм-сторінки. На ній він показав Ольгу Полякову, яка їсть піцу. Судячи з того, що вона каже, їй дуже подобається.

Дзідзьо Піца! Слухайте, хлопці, реально смачна
, - каже вона.

Нагадаємо, що Оля Полякова отримала хворобу багатьох молодих дівчат, Єфросиніна вважає, що це не є нормою.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова розповіла про свої концерти в Україні, відморозила собі все: "Я була в ж*пі світу".

Також стало відомо, що DZIDZIO та Олександр Пономарьов "розірвали" Чехію та підняли величезний український прапор.