Відомий український танцюрист, а також чоловік балерини Катерини Кухар Олександр Стоянов розповів про скандали, які відбуваються в його родині.

Сюжет про це вийшов у програмі "Зiрковий шлях" на телеканалі "Україна", де регулярно розповідають найнезвичайніші факти про зірок.

На цей раз артист балету розповів про скандали в їхній родині з Катериною Кухар.

Олександр Стоянов, фото з джерел
Олександр Стоянов, фото з джерел

Варто зазначити, що вперше закохався чоловік у 17 років, і дівчина зараз є примою в лондонському театрі. Зірки не зійшлися, тому що в той період вона виявилася не готовою до серйозних стосунків, а Олександр Стоянов не хотів чекати. Пара розлучилася.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

О 19-й він вперше зустрів Катю Кухар, яка на п'ять років його старша. У неї вже був син, і вона була одружена. Молоді люди почали спілкуватися, стали найкращими друзями, а сам чоловік став підтримкою для жінки, коли та розлучилася.

Ось разом вони вже 12 років, і звичайно ж, не обходиться без якихось сварок і скандалів, адже вони обидва досить експресивні.

Кухар і Стоянов, фото Instagram
Кухар і Стоянов, фото Instagram

"Ми ж нормальна родина. У всіх є сварки. У нас така офігенна сварка була. Я поїв яблуко, і я дивився фільм. Мені було ліньки вставати і викидати, і я його акуратно, лежачи, поклав на стіл. Тут заходить Катя, зупиняється , бачить це яблуко, і її це вибешує. Вона чистюля" - розповідає Олександр Стоянов.

Промовчати чоловік не зміг і розмазав огризок по столу. Балерина теж не здалася, і цим огризком помазала нові кросівки чоловіка.

Внаслідок цієї сварки дві пари кросівок опинилися за вікном.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram
Катерина Кухар та Олександр Стоянов, фото Instagram

У результаті все закінчилося добре, дівчина вибачилася, і пара помирилася. Сваряться так не особливо часто, приблизно раз на півроку.

Нагадаємо, що Катерина Кухар із "Танців із зірками" розчинилася танцюючи серед букетів квітів.

Раніше ми повідомляли, що Катерина Кухар із "Танці зі зірками" потролила Ілона Маска: "Тонко та геніально".