Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки зйомкам у програмі "Орел і решка", подався в бокс і показав, як викладається на тренуваннях. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Ще нещодавно Андрій Бєдняков подорожував світом і показував глядачам усі принади туризму. Втім, війна, яку розпочав путін, поставила на паузу кар'єру ведучого. Наразі він займається волонтерством, а також відкриває для себе нові грані, адже має достатньо вільного часу.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Так, Андрій Бєдняков показав, що почав займатися боксом і досяг у цьому певних успіхів. Він зняв відео, на якому впевнено боксує з тренером. Ведучий зазначив, що незабаром зможе "накидати" професійним бійцям, наприклад такому, як Тайсон Ф'юрі і жартома кинув йому виклик.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін instagram stories
Андрій Бєдняков. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Тайсон Ф'юрі, якщо Джошуа не хоче, почекай ще кілька тренувань", - підписав телеведучий ролик.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що вагітна Настя Коротка звернулася за допомогою до чужого чоловіка, поки Бєднякова немає поруч: "Прибив все як треба".

Також наш портал інформував, Ольга Сумська згадала молодість та перші поступи у столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".