Відома телеведуча Раміна Есхакзай запросила на свою авторську передачу "Ходять слухи" Ігоря Кондратюка, який від початку незалежності України спостерігав за розвитком шоубізнесу в Україні.

Ведуча Раміна Есхакзай поговорила з Ігорем Кондратюком, про розмову ведуча повідомила на своїй сторінці в Instgaram.

Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/raminalalala/

Сьогодні на моєму каналі інтерв'ю з легендарним ведучим та автором "Караоке на Мадані" та "Шанс". І улюбленим членом жюрі в програмах "Х-Фактор" та "Україна має талант"- Ігорем Кондратюком - повідомила Раміна.

Раміна Есхакзай та Ігор Кондратюк. Фото: instagram.com/raminalalala/
Раміна Есхакзай та Ігор Кондратюк. Фото: instagram.com/raminalalala/

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ігор Кондратюк розповів про свій шлях в українському шоубізі, які він створював свої авторські програми, та як відбувалося "схвалення" Пугачовою зірок.

За словами Кондратюка, схвалення було потрібні, бо саме так працював тоді шоубіз, та порівняв з Євробаченням. Мовляв, поїздка до москви на той час була такою ж за значимістю, як поїздка у наш час на європейський пісенний конкурс.

"Для того, щоб тебе помітили, треба було поїхати на схвалення до Пугачової. Такі були реалії, Зірки "витягували" молодих", - уточнив Кондратюк.

Нагадаємо, ми писали, що Раміна Есхакзай прокоментувала лист Ані Лорак, який "тягають" у мережі з 14-го: "Безпросвітна тупість".

Як повідомляв "Знай.ua" колишня Козловського Раміна зустрілася з тим, хто "принижував" путіна, сидячи у нього під носом: "У лігві ворога".

Також "Знай.ua" інформував, що колишня Козловського Раміна показала справжні обличчя окупантів, але "хороших" не шукала: "Впрягатися за когось"