Популярна українська блогерка, ведуча авторського проекту "Ходять Чутки" на YouTube, а також колишня наречена артиста Віталія Козловського Раміна Есхакзай завжди тримає зв'язок із шанувальниками та посвячує їх у найцікавіші подробиці свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 38 осіб.

Раміна вирішила роз'яснити деякі моменти щодо злочинів окупантів у Бучі, про що писали багато ЗМІ. Журналісти, як вона заявила, надали некоректну інформацію. В одній написаній статті автор зазначив, що буряти розстрілювали, ґвалтували та катували мирне населення, хоча насправді це були якути.

Скріншот з Instagram, Раміна
Скріншот з Instagram, Раміна

Про це свідчить і прапор Республіки Саха (Якутія) на фото.

"В жодному разі не хочу займатися пошуком "хороших бурят" і впрягатися за когось, але я мушу опублікувати інформацію щодо фейку...", - зазначила Раміна.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Дівчина розкрила мету свого "викриття". Вона хоче, щоб світ знав реальну національну ідентичність окупантів. Водночас, вона бажає, щоб справжні злочинці не змогли уникнути відповідальності через некоректні дані.

"Якщо вірити останнім новинам, то ці орки вже в землі. І так буде з кожним, незалежно від національності. Окупант є окупантом", - підсумувала Есхакзай.

Раніше ми писали про те, що колишня Козловського Раміна лягла під ніж, щоб знову дихати вільно: "Захворіла, але з кожним днем..."

Як повідомляв Знай.ua, колишня Козловського Раміна показала, як тепер виглядає "Степан Бандера": "Відмили..."

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського Раміну відвела увагу від війни в Україні до Чечні: "Якби світ..."