Талановита співачка, фіналістка 7 сезону "Голосу країни" та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук зачарувала красою в ефектному образі. Відповідний кадр вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має безліч талантів, наприклад, просто неймовірно грає на сцені, а також має ангельський голос, тембром якого захоплюються тисячі українців. Але і це не все, зірка займається фотографією та робить фотосесії, на яких побувала навіть дочка Олени Кравець Маша. Ну і ще одна особливість актриси - розкішна зовнішність.

Марта Адамчук. Фото: скриншот Youtube
Марта Адамчук. Фото: скриншот Youtube

Так, Марта Адамчук зачарувала красою, поділившись із шанувальниками яскравим фото. Актриса позує серед природи у симпатичній чорній сукні, під якою, наскільки видно на фото, немає білизни.

"Спогад...", - підписала кадр зірка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася.

"Лялечка", "Дуже красива леді", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" широко розкинула ноги поруч із "перекошеним" Педаном і заговорила про сором: "Залежні від..."

Також наш портал інформував, зірка "Ліги сміху" Олександр Теренчук пожартував про долю окупантів після вступу Олега Ляшка до ЗСУ: "Відступають задки".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик з "Жіночого кварталу" показала, під чим був Ілон Маск, коли видав ту нісенітницю про Крим: "Обдовбався і в рознос".