Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Валерія Крук зазвичай розміщує дуже інформативні публікації про спорт, здоров'я та красу, але зараз просто поділилася барвистим знімком, де вона позує в костюмі, що обтягує, з випнутою, натренованою попою на тлі Видубицького монастиря в ботанічному саду ім. Гришка НАН України.

Фанати можуть оцінити і сонячну погоду, що панує у Києві, і розкішний вигляд Валерії ззаду.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Також блогерка зазначила, що Україна раніше стикалася з непростими випробуваннями, але гідно їх вистояла, тож перемога над росією теж буде за нами.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Київ Гітлера пережив і цю тв**юку переживе!✊" - сміливо заявила Валерія Крук.

Шанувальники повністю погодилися зі словами дівчини і підкреслили, що незабаром цій казці прийде щасливий кінець на користь України, а ще засипали її приємними компліментами про те, як вона чудово виглядає.

Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/
Коментарі - instagram.com/valeriyakruk/

Раніше ми писали про те, що "Кульбаба" Валерія Крук змастила апетитну попу в піску, щоб розвіяти міфи про схуднення: "Не вірте в казки"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук підказала, як відростити соковиту бразильську попу: пілатесу та "дієтичних" сосисок недостатньо

Також портал Знай.ua писав, що "Кульбаба" Валерія Крук планує закохатися цієї осені, вірить у "назавжди": "Набагато міцніше"