Відомий багатьом українцям співак, колишній чоловік Наді Дорофєєвої, який соведучий у програмі "Розсміши коміка", а також творець гумористичного шоу зі стендапом Володимир Дантес завжди вмів підігрівати інтерес глядачів до свого дітища.

Не так давно Володимир анонсував один з епізодів "Stand up 380", у якому взяла участь навіть співачка Jerry Heil.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Володимира Дантеса у мережі Instagram, а також новому випуску його гумористичного шоу на YouTube.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

"3й випуск!!! У цьому випуску, крім професійних коміків @rlnkv @eugene.babkov @chirkovskiii буде сміливий вихід @thejerryheil. Яна, ти величезна молодець!!! Дякую, що зважилася на цей крок! ", - підписав публікацію Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Таким чином глядачі зможуть побачити та насолодитися виступом зіркової гості, співачкою Jerry Heil. Вона вперше спробувала себе у цій ролі. У своєму стендапі Яна Шемаєва порушила такі питання, як веганство, розмір грудей, власна цнота, псевдонім та її хіт "Охорона, скасування".

На думку гумористичних експертів, виступ Яни пронизаний самоіронією, рефлексією співачки з приводу стосунків з батьками та власної творчості. Також у випуску Jerry Heil розповіла, кому віддасть цноту і чому назве сина Ісус_2023.

Нагадаємо, що Jerry Heil розповіла про болюче розставання.

Раніше ми повідомляли, що Jerry Heil записала пісню і випустила кліп із рідною мамою, здійснивши її мрію.