Відомий український виконавець Віталій Козловський радує свою велику аудиторію не лише музичною творчістю, а й яскравими публікаціями у соцмережі Instagram.

Віталій Козловський показав моторошні кадри наслідків чергового обстрілу російських окупантів - закривавлені люди, які просто одного ранку 10 жовтня поспішали у своїх справах і дивом врятувалися від ворожих ракет.

Військовий перев'язує голову бабусі, кадр з відео
Військовий перев'язує голову бабусі, кадр з відео

На відео військовий перев'язує голову пораненої бабусі, заспокоюючи розмовами, а вона показує забруднені червоною кров'ю речі на камеру, ледь не ридаючи. Артист не стримав гніву і заявив, що українці ніколи не пробачать окупантам за такі звірячі злочини та кров невинних на їхніх руках. Він зізнався, що відчуває до них дику ненависть.

"Їм ніколи не відмитись від нашої крові… Ненавиджу всіма фібрами своєї душі. Проклинаю їх всіх, їх гнилу землю та їхнього діда-з@лупу!", - написав Козловський.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Шанувальники теж спалахнули ненавистю до російських окупантів за нещодавні обстріли в містах України та приєдналися до прокльонів Козловського.

Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/
Коментарі - instagram.com/vkozlovsky_music/

Раніше ми писали про те, що Віталій Козловський залишився без заробітку і переосмислив життя: "Вдячний долі"

Як повідомляв Знай.ua, Могилевська, Козловський та Pianoбой осяяли світлом бійців навіть у непроглядній темряві, під землею: "Віримо, пишаємося"

Також портал Знай.ua писав, що Віталій Козловський показав, як Філіп Кіркоров "підглядав" за ним у туалеті: "Ворог України"