Після того, як путін запустив по мирних містах свої снаряди, українці неабияк згуртувалися, та посилили свою допомогу ЗСУ.

У своєму Instagram Сергій Ярмак розповів, що обстріл цивільних об'єктів відбувається з тої причини, що путін біситься від поразок на полі бою. Невзмозі вирішити щось на фронті він вдається до терору та шле ракети по українцях.

Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music/
Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music/

Друзі, всім привіт! Це не перший обстріл, який ми з вами переживаємо. Країна-терорист біситься від поразок на фоні бою, та хаотично обстрілює цивільні об'єкти. Ми на це завжди відповідаємо бавовною для окупантів. розповідає співак.

Він розповів, що відкрив банку на яку просить долучатися небайдужих, щоб посилити ЗСУ.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Один комплекс коштує приблизно 60К$. Попереду не проста осінь і зима, тому давайте це зробимо як можна швидше! - додав сузикант.

Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music/
Ярмак. Фото: instagram.com/yarmak_music/

"Героям слава !!! Разом ми сила !!!! Скидаймося всі, всі хто більше ні як не може допомогти !! Зима близько, коаще щодня скидувати 50/100 грн. Щоб ми як можна швидше перемогли зло", "Братику від того люди гинуть не військові! Треба щось робити з тим!", "Люто плюсую ,теж в справі", "Хлопці бережіть себе, і мочіть виродків, щоб суки навіть дихати боялись в бік України", - написали в повідомленнях.

Коментарі. Фото:  instagram.com/yarmak_music/
Коментарі. Фото: instagram.com/yarmak_music/

Нагадаємо, ми писали, що Yarmak попередив про початок важкої фази війни і дав настанову українцям: "Наберіться сил".

Як повідомляв "Знай.ua" Yarmak нагадав, за кого б'ються воїни ЗСУ: "Та навіщо мені ваша безкоштовна піца, я хочу хлопчиків послухати".

Також "Знай.ua" інформував, що YARMAK повірив у карму і закликав українців не бути байдужими до братів менших: "Теж мають душу".