Популярна українська реперка Alyona Alyona (справжнє ім'я – Олена Савраненко), а в минулому вихователька дитячого садка зараз, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч людей. На акаунті артистки можна зустріти багато різного контенту, а також дізнатися новини з її особистого та творчого життя.

Alyona Alyona представила нову, актуальнішу для сьогоднішніх реалій українців версію пісні "Викіну" 2019 року. Артистка змінила рядки і тепер співає про те, що викине росію зі свого життя, наче сміття.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Вона мала показати її світу трохи пізніше, інтригуючи невеликими уривками, але через обстріл усієї України 10 жовтня плани змінилися. Зірка зрозуміла, що не хоче чекати.

"Я готувала великий і красивий опис про внутрішні зміни і про свій старий трек "Викину". До біса все. Слухайте текст. Там все ясно", - написала Олена Савраненко.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Атмосферний та досить простий кліп знімали на Івано-Франківщині, у селищі Вигода. Співачка зазначила, що нещодавно той регіон теж дуже постраждав через масову атаку російських окупантів.

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona та Артем Пивоваров відкрили серця заради райської насолоди: "Випромінювати любов"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров та Alyona Alyona випустили пісню на вірш Куліша: про самотність і спокій у серцях українців

Також портал Знай.ua писав, що Alyona Alyona та Jerry Heil довели українців до сліз потужним треком про козаків: Ольга Сумська бачила все на свої очі