Відома телеведуча, наречена Павла Розенка, часто публікує цікаві кадри життя, та надихає українців.

Цього разу зірка на своїй сторінці в Instаgram, за якою слідкує 287 тисяч осіб, розмістила динамічне фото у білій короткій шубці, джинсах та черевиках. Дівчина ніби приземлилася після стрибка. І дійсно, зі слів можна зрозуміти, що Олена-Крістіна "телепортувалася" з дому одразу додому.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Мати вміє аргументувати. Мати вміє мотивувати. Мама вміє телепортувати! З роботи додому, одним словом - ОЛАДКИ!!! - написала наречена колишнього міністра Мінсоцполітики.

Олена Крістіна Лебідь. Фото:instagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена Крістіна Лебідь. Фото:instagram.com/elena_kristina_lebed/

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У коментарях погодилися, що у мам є чарівні важелі, щоб керувати нашим простором, бажаннями та поведінкою.

"Ну мама і млинці то святе", "Оооо так, млинці, за це теж можна бігти з роботи", "Які ви яскраві, навіть в такий час, Бережіть себе і свою маму", "Дивилися всією сім'єю новий епізод шахраїв, Крістіна, ти вогонь!!!! дуже дякую!! дуже цікаво сподобалось все", "Сонце вийшло, нарешті, ура", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала, як картопля "напророкувала" їй вагітність: "Це джекпот".

Як повідомляв "Знай.ua" Олена-Крістіна Лебідь підказала, як ми підвели росіян: "Невже не можна?".

Також "Знай.ua" інформував, що Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як наживаються на ЗСУ, у небезпеці кожен: "Ви влетите на три-п'ять тисяч гривень".