Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Анна Завальська у новому пості розповіла, якою для неї стала ця осінь, наповнена для всіх українців болем та боротьбою зі злом в особі росії. Зараз артистка перебуває в Лондоні, але душа все одно залишається у рідній країні, тому вона тяжко переживає трагічні події.

Скріншот із Instagram, Анна Завальська
Скріншот із Instagram, Анна Завальська

"Прильоти ракет агресора у Київ, безсонні ночі, тваринний страх за рідних. Нестримні сльози за тими, кого не обійшло стороною горе. Регулярні онлайн-уроки, які наші вчителі ведуть із бомбосховищ", - перерахувала Завальська.

Заспокоюють її картинні галереї та виставки, та інші дрібниці в Лондоні, а от надихають сильні українці, наділені неймовірною силою та жагою боротися за своє життя у вільній країні.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Українці, що надихають силою духу та згуртованістю, почуття гордості за власну ідентифікацію. Курси англійської мови, робота над новими текстами, мрії про наше спокійне майбутнє, за яким вже відчуваєш гостру ностальгію…" - поділилася знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Анна Завальська з "Алібі" особисто бачила, як Лондон тонув від горя після смерті Єлизавети II: "Все місто зупинилося"

Як повідомляв Знай.ua, сестри Завальські з гурту "Алібі" привезли "шматочок" України на Кіпр: "Разом до перемоги"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Завальська з "Алібі" нагадала, як багато всього росія відібрала в українських дітей: "Неможливо забути"