Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка вперше родила від нього первістка Михайла, є активною користувачкою соцмережі Instagram і всіляко розвиває свій акаунт. За дівчиною слідкує близько 160 тисяч людей.

Катерина Репяхова прибула до Ізраїлю, де мешкала декілька місяців на початку повномасштабного вторгнення росії. Там знаходиться її рідна старша сестра, і вона вирішила відвідати її з нагоди дня народження племінників.

Скріншот із Instagram, Катя Репяхова
Скріншот із Instagram, Катя Репяхова

Часу у дружини Віктора Павліка достатньо, тому вона вирішила відвідати різні та дуже цікаві місця. Наприклад, у Тель-Авіві є куточок, де висить картина із президентом України Володимиром Зеленським.

З ним вона і зробила фото, позуючи у чарівній сукні. Також вона прогулялася з малюком набережною Середземного моря та вуличками міста.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Одного разу в Ізраїлі…❤️", - написала Репяхова.

Варто зазначити, що шлях далі Катерина Репяхова тримає на море. Хоче, щоб її син Михайло трохи відпочив від напруженої ситуації у рідній країні, а чоловік Віктор Павлік залишився вдома та продовжив допомагати армії благодійними концертами.

Молода мама поки що не повідомила, наскільки поїхала, але постійно тримає зв'язок із шанувальникам у соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова, дружина Павліка показала, де їй добре: "Знову і знову"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова показала, хто її підтримує, поки Віктор Павлік роз'їжджає країнами з концертами: "Абсолютне кохання"

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік показав, як "вирощує" любов до творчості в сині від Репяхової: "Буде музикантом"