Українська співачка та акторка Оля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Нещодавно стартував новий сезон шоу "Голос країни", яке переносилося через війну, і Оля Полякова посіла в ньому місце тренера. Глядачам нагадали, як пройшли сліпі прослуховування, а зараз співачка показала 4-у виконавців, які увійшли до її команди - Ірина Бенько, Сергій Соловйов, Євген Тесленко-Пономаренко та Сабіна Сафарлі.

Скріншот із Instagram, Оля Полякова
Скріншот із Instagram, Оля Полякова

"Українці продовжують стійко тримати удар і попри усе продовжують жити, кохати, працювати та навіть співати, коли спускаються у метро заради прихистку від небезпеки. Мої слова підтримки сьогодні для кожного. І мені також дуже хочеться підтримати учасників моєї команди у проєкті", - наголосила співачка.

Кожного з артистів вона виділила та розповіла, хто вони і чим займаються під час війни. Зірка зазначила, що на шоу вони почули та відчули один одного, і не так просто опинились у її команді.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вболіваю за кожного на їх шляху до мрії свого життя. Вони сміливі та впевнені, що варті сцени Голосу країни, вашої уваги і фінальних випробувань. Попереду найцікавіше!", - написала Полякова.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова словами Насті Каменських принизила школярок із дивними "бажаннями"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова не змогла відчепитися від розлученого Dzidzio і показала спільну "дитину": "Це крадіжка"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова вирішила порадувати чоловіка Вадима, але вийшло лише хатню робітницю: "Катя, давайте ригати"