Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася болем у Instagram Stories, із її сином Мишком сталася неприємна ситуація.

Чоловік – відомий український виконавець, а вона – не менш успішна блогерка. Жінка в черговий раз поспілкувалася з аудиторією у соціальній мережі Instagram, відповівши на найцікавіші питання.

Катя Репяхова, фото з Instagram
Катя Репяхова, фото з Instagram

— Добре, що ви з синочком у безпеці. Ваш чоловік невиїзний чи він просто не хоче залишати країну?

— Він міг би знайти варіанти поїхати, але принципово цього не робить. Має в Україні концерти, зустрічі і для нього це найголовніше.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як виявилося, користувачам навіть цікава доля Алли Пугачової, яка втекла з дітьми та чоловіком Максимом Галкіним із Росії, на самому початку війни. Справа в тому, що Примадонна живе практично по сусідству.

— Алла Пугачова зараз в Ізраїлі, ви казали колись, що вона десь поруч може бути.

— Та Алла Борисівна майже сусідка. І вчора сестра бачила її на концерті Земфіри.

— Як ви до Молдови добиралися чим? Скільки часу летіти з Молдови до Ізраїлю?

— На своїй машині доїхали до Кишинева, там переночували, Мишко спав денний сон і поїхав до аеропорту.

Нагадаємо, жінка Павліка Катя Репяхова показала, як ходить вуличками Сходу: "Хороший"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Репяхова, дружина Павліка показала, де їй добре: "Знову і знову"

Знай.uа писав, Катя Репяхова показала, хто її підтримує, поки Віктор Павлік роз'їжджає країнами з концертами: "Абсолютне кохання"