Арсен Мірзоян до початку повномашстабної війни, яку розгорнула росія на території України, часто хвалився своїми спортивними успіхами.

Одного осіннього дня відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним із найпопулярніших українських виконавців. На інстаграм-сторінку популярного співака підписано 57,1 тисяч людей, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя.

Понад рік тому артист досить активно взявся за свою фізичну форму. Він часто ходив до спортивної зали, а також грав у волейбол. Але найулюбленіший вид активностей для артиста – біг. Арсена Мірзоян часто ділиться зі своїми досягненнями у кросі.

Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ
Арсен Мірзоян, кадр з інтерв'ю ЖВЛ

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ось і того разу він опублікував фотографію карти його забігу по трекеру. Чоловік пробіг п'ять кілометрів Києвом. Крім цього, він показав вбрання, в якому робив крос. Арсен Мірзоян продемонстрував, у якому вбранні біг Києвом в умовах осінніх холодів: шорти, курточка та шапка.

Ще не їв, але вже у шапці :) zirulnik_voronkevich зараз підготує мене до походу в Сільпо 😂
, - повідомив він.

Шанувальники дуже промовисто відреагували на такий крос-променад чоловіка Тоні Матвієнко, засипавши чоловіка компліментами. Також артсит відзначив і геолокацію - Турка XS на Саксаганського, чим підказав своїм шанувальникам про те, де його можна зустріти.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко розповіла , що ніколи не простить Арсену Мірзояну: "Воно так, падло, веде...".

Раніше ми повідомляли, що шикарна колишня Арсена Мірзояна Ганна у чорній білизні змусила чоловіків облизуватись.