Відома українська акторка Наталка Денисенко зізналася українцям про свої панічні настрої через сновидіння. Життя змінило кожного.

Про це вона зняла stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими моментами зі свого життя, і на цей раз не став винятком.

Цього разу вона зняла ролик з ліфта в будинку, проте історія не з найприємніших, як виявилося.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Почалося все з дуже раннього підйому, від яких актриса вже сильно відвикла. Крім того, о 5-й ранку почалася ще й повітряна тривога, які після ранкових обстрілів 10 жовтня відчуваються зовсім інакше. Містяни знову почали турбуватися через дії росіян.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

"Сьогодні наснився сон, від якого я була на паніці. Наснилося, що в мене втретє блоканули інстик", - пише Наталка Денисенко.

З самого ранку вона одразу перевірила, чи це правда, і на щастя, пронесло.

Виявилося, що прокинулася так рано вона не просто так, а щоб зібратися на роботу. Незважаючи на те, що повномасштабна війна триває, працювати все ж таки потрібно.

Наталка Денисенко, фото: Instagram
Наталка Денисенко, фото: Instagram

Відновилися зйомки нових проектів, але, звісно ж, у новій реальності. З дотриманням усіх правил безпеки.

"Приїхала, зробили з мене красуню. Працюватиму, усім доброго дня" - каже актриса на знімальному майданчику. У якому саме вона бере участь зараз - невідомо, можливо це буде сюрприз для глядачів.

Наталія Денисенко, фото з Instagram
Наталія Денисенко, фото з Instagram

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Фортечної" вийшла заміж у 4 рази

Раніше повідомлялося, що чоловік Денисенко Андрій Федінчик із "Фортечної" показав, як на нього з криками "накинувся" син

Також, Наталка Денисенко з "Фортечної" зізналася, що на неї є чимало компромату