Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram

Зараз у Instagram вона нагадала про випуск "Передай Зеленському" на її особистому Youtube-каналі. Примітно, що фрагмент узяли не з останнього ролика, а з передостаннього - де брали участь діти.

Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео
Ірина Сопонару. Фото: скриншот з відео

— Просто зараз ти маєш можливість передати нашому президентові, пану Зеленському привітання з днем ​​світу і якусь пораду. Що йому робити, щоб Україна скоріше перемогла?

"Добрий день. Якщо ви бачите мене, то я вас теж бачу. Президент Зеленський я бажаю, щоб ти переміг. Пан Зеленський, щоб сказав погані слова Путіну. І ми будемо щасливо жити. І життя буде мирним . Ви молодець! Бажаю вам здоров'я, щоб все було в Україні!", - кажуть одразу кілька діток, по черзі.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Але користувачам у коментарях сподобалося більше не це, а ніжки Ірини Сопонару, які вона вирішила не приховувати навіть від малечі, оголивши їх у короткому вбранні.

"Ух, ці ніжки", "Ну хоч зрозуміло для кого Арестовича було придумано для дітей", "У Ірішки такі класні ноги, не можу очей відірвати", "Діти хороші, але навіщо втягувати в це", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Халк, але люблю Бетмена": Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" поговорила з підростаючим поколінням

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" приголомшила новиною про поповнення в сім'ї: "Який він солоденький"

Знай.ua писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" стала пропагандисткою Сімоньян з перекошеним ротом: "Треба закінчувати брехати"