Кім Кардаш'ян сказала своїй 88-річній бабусі MJ в останньому епізоді "Кардаш'ян", що вона займалася сексом з Девідсоном перед каміном, щоб "вшанувати" її.

"Піт і я зупинялися в готелі Beverly Hills минулих вихідних, і ми сиділи перед каміном і годинами розмовляли" , - почала засновниця Skims, яка ніяково облизнула губи під час цього вступу.

"І я подумала: "Моя бабуся сказала мені, що ти справді живеш життям, коли займаєшся сексом перед каміном" , - згадувала вона свої промови Девідсону, - і тому ми займалися сексом перед каміном на честь тебе".

Кім Кардаш'ян із бабусею, фото: kimkardashian/Instagram
Кім Кардаш'ян із бабусею, фото: kimkardashian/Instagram

41-річна Кім визнала, що дія була "справді моторошною", хоча MJ, схоже, турбувало лише те, чи відбувалося це в холі готелю чи наодинці.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Як страшно думати про свою бабусю перед сексом" , - пожартувала засновниця Skkn.

"Але колись і я була молодша, - пожартувала MJ. - Колись я була молодша".

Секс, мабуть, не був досить палким, тому що Кім і зірка "Суботнім вечором у прямому ефірі" розлучилися наприкінці літа після дев'яти місяців знайомства.

"Кім і Піт вирішили просто залишитися друзями" , - поділилося тоді джерело, близьке до Кім .

Піт Девідсон і Кім Кардашьян
Піт Девідсон і Кім Кардашьян

Нагадаємо, що Кріс Дженнер захворіла на амнезію через багатство, мама Кім Кардаш'ян запаслася пляшками.

Раніше ми повідомляли, що у Хлої Кардаш'ян виявили травму мозку через її колишнього чоловіка.