Українська актриса Ганна Саліванчук часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями у Instagram.

Ще влітку вона ділилася думками щодо 24 лютого 2022 року, а зараз написала невелику публікацію, в якій описала, чого зараз не можна робити українцям, у розпал війни проти рашистів... навіть незважаючи на те, що страшно, депресивно, апатично та стресово.

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

"Навіть коли дуже важко, просто перестаньте робити це прямо зараз. 1. Не діяти. Сидіти на дивані з мріями про велике майбутнє замало. Почни хоч щось робити, що зробить тебе на крок ближче до поставленої мети. 2. Жити в минулому. Минуле не змінити. Але ми цілком здатні змінити своє майбутнє. 3. Боятися змін. Будь-які зміни – на краще. Вибивай для себе досвід/вигоду та йди далі до своєї мети", - пише Ганна Саліванчук у публікації.

На знімках вона показала всю свою жіночність та, можливо, навіть сексуальність. Бо колись їй захотілося підняти шматочок сукні і показати ніжку.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Анна Салліванчук, фото: Instagram
Анна Салліванчук, фото: Instagram

"Дуже полюбилося ваше плаття", "Перше фото", "Так, життя триває, ми наближаємося до Дня Перемоги", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ганна Саліванчук потерла засмаглі форми, змусивши дітей купатися в тазику: "Замість калюж"

Як повідомляв "Знай.uа", Ганна Саліванчук широко розставила "великі" ніжки, змінившись назавжди: "Якщо раніше..."

Знай.ua писав, рецепт соковитих фаршированих перчиків від Анни Саліванчук: швидка і смачна вечеря на всю родину