Відома українська співачка та колишня учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська вирішила провести вільний час з дітьми, та показала фрагмент з їхньої дорослої розмови з дочкою.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться особистими моментами зі свого життя.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Замість гарної картинки там чорне тло, і лише чути голос артистки та її доньки. Вона грала в якусь гру, де ніби треба було знайти нареченого, у шестирічному віці.

Мабуть, це якась популярна гра серед молоді, оскільки, за словами Лаури, у неї грають навіть її друзі.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Що ти пишеш, Лаура. Господи, мене тато твій уб'є" - сміється Слава Камінська.

Дочка одразу заспокоїла матір, що "це всього лише хлопчики звичайні", на що Слава Камінська одразу зауважила, що в цьому і полягає все її життя. У звичайних хлопчиках.

До речі, на подальших кадрах співачка показала, як виглядають її діти зараз. Через повномасштабну війну в Україні їм довелося швидко подорослішати, і навіть переїхати в іншу країну.

Вони дуже виросли, і не забувають про свою батьківщину.

Наприклад, Леонард одягнув у День українських захисників та захисниць вишиванку, а дівчинка вбралася у сукню жовтого кольору та синю пов'язку. Справжні маленькі патріоти.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

До речі, останні 8 місяців сім'я провела в нідерландському місті Роттердам, і скільки вони там пробудуть - невідомо нікому. Усі хочуть повернутися якнайшвидше додому, а діти побачити батька.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Нагадаємо, що розлучена Слава Камінська з "НеАнгелів" чекає на третю дитину

Раніше повідомлялося, що Слава Камінська з "НеАнгелів" повісила лиходія і навіть не приховала вбивство

Також, Слава Камінська відповіла на звинувачення у піарі через "раптову" любов до України .