Українська акторка та відома телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями та відео на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Якось 41-річна Лілія розмістила сімейну серію кумедних фотографій зі своїм 43-річним чоловіком танцюристом Андрієм Діким, з яким одружується з 2011 року. Щастя і любов подружжя відчувається буквально через екран. Через стільки років Лілія та Андрій зберегли ту саму пристрасть, яку відчувають закохані пари на початку стосунків.

На опублікованих кадрах танцюрист смішно розглядає видатні форми своєї дружини і робить нереальну танцювальну підтримку, а Лілія в цей час насолоджується увагою чоловіка, що любить, і запальними рухами. Як повідомила артистка, знімки було зроблено під час святкування дня народження телеведучого Анатолія Анатолича.

[quote author=""]"Ніякого гламуру, жодного постановочного кадру, мінімум макіяжу - такі, як є насправді! Ці фото, як ніякі інші, характеризують нас! Ми так і живемо!" - написала Лілія Ребрик у публікації.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/
Скріншот з коментарів, instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, що Лілія Ребрик без макіяжу зловила синдром білки та показала свої "кабачки".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик закликала українців не забувати, що насправді важливо, чим заслужила на повагу.

Також стало відомо, що Лілія Ребрик і Булітко з "Дизель шоу" вміло потролили росіян, які злякалися "бавовни" у Криму.