Реперша Alyona Alyona, яка вже встигла здобути велику популярність, порадувала своїх шанувальників, заінтригувавши новиною про видатну дату для українського репу.

Усі українці пам'ятають, як 17 жовтня пообіцяла здивувати всіх шанувальників українського репу. Вона також опублікувала нову фотографію, на якій позує з пишним короваєм у руках.

"Це відбудеться 17 жовтня. Я дівчина з Центральної України. Не знаю як для інших, але для мого краю видатні дати та традиції - це невіддільний елемент нашого побуту. З дитинства ми прив'язували будь-які події до конкретних датам і щороку намагалися згадувати все це", - написала вона.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official

Артистка зізнається, що навіть коли вона переїхала з Кіровоградщини, то залишила усі ці звички у своєму житті. Реперка розповіла, що досі пам'ятає "дати зустрічей із людьми, їхні дні народження, тусовки, на яких отримала нові знайомства".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Завжди приємно згадувати ці дати, тому що саме так нагадую собі про те, хто я і звідки.", - додала вона. Alyona Alyona

Як розповіла Alyona Alyona, зараз вона працює з командою, яка поважає її любов записувати в пам'яті особливі дати, а також поважає те, що вона любить створювати і нові традиції.

Сумно, що це було 2021 року. Адже в 2022 через повномашстабне військове вторгнення росії в Україну звичайно не до веселощів, але чому б не згадати те, що подарувала світу Alyona Alyona рік тому. Ні, це була не нова пенсія. Цього дня минулого року він став артистом лейблу ENKO, до якого належить Alyona Alyona.

Варто нагадати, що саме 17 жовтня 2018 року вийшов легендарний трек співачка "Рибки".

Нагадаємо, що Alyona Alyona готова засунути росію в чорний пакет і викинути, немов сміття.

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona та Артем Пивоваров відкрили серця заради райської насолоди.