Популярний український блогер Олег Машуковський запам'ятався фанатам завдяки своєму епатажному образу, сміливості та гумору. Крім творчої діяльності в TikTok, хлопець ще займається візажем, перевтілюючи зірок і себе.

Олег Машуковський у своєму блозі вирішив порушити важливу тему для представників ЛГБТ-спільноти про захист їхніх прав та неприйняття закону про одностатеві шлюби в Україні.

Скріншот із Instagram, Олег Машуковський
Скріншот із Instagram, Олег Машуковський

"Ви навіть не уявляєте як також складно зараз людям, права яких і досі не узаконені. Я зараз кажу не про одну людину, а кажу про сотні тисяч людей нашої держави. Держави, в яку я вірю. Держави, в якої є воля, в якій люди можуть жити вільно та сміливо", - заявив Машуковский.

Заговорив він про це на тлі того, що інтернетом розлетілася історія про те, як військового не пустили до свого хлопця в реанімацію, а медик не може забрати свою доньку після смерті дружини, адже за документами вона ніхто.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Блогер попросив президента Володимира Зеленського порушити це питання на законодавчому рівні, адже зараз серед бійців та медиків на фронті є представники сексуальних меншин.

Нещодавно співак Melovin також звертався до глави держави та просив переглянути рішення про ухвалення закону, завдяки якому всі люди зможуть зробити свій особистий вибір та бути захищеними юридично.

Melovin, фото з Instagram
Melovin, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Melovin не боїться радикалів і просить Зеленського узаконити одностатеві шлюби: "У мене яйця більше, ніж у вас"

Як повідомляв Знай.ua, блогер Олег Машуковський оголився до пояса і підказав, як "накачати" прес без спорту: "Ледве змив..."

Також портал Знай.ua писав, що Олег Машуковський розридався через хейт нової пісні із зіркою "Школи" Кондратенко, зрадили "друзі": "Люди озвіріли"