Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла про свої нічні пригоди. І ні, дівчина не відпочивала, а сиділа з маленьким сином, якому не спалося.

Пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Instagram, Активним користувачем якої вона раніше була. Регулярно вона ділилася різними знімками та роликами, а також писала пости на різні теми.

На цей раз у публікації з'явилося кілька фотографій, які були зроблені в машині. Там Анастасія Приходько сидить за кермом у кофті тілесного кольору, яка наголошує на її гідності, і позує на камеру.

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube
Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

У самому пості вона зважилася поговорити про те, як провела останню ніч. Малюк знову гуляв півночі, не міг ніяк заснути, і тому Анастасія Приходько звернулася до мам усіх маленьких діток із закликом стати спокійнішими.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Тримайтеся, скоро вони виростуть" І ми ностальгуватимемо за цим часом...або ні але, швидше за все так, тому, що такі як зараз вони вже не будуть. Але. Я тут сонна сиджу і думаю, як мені все-таки краще? Зібране волосся чи розпущене? Не смійтеся, зараз це питання мене справді хвилює" - йдеться у повідомленні під постом.

На другому знімку волосся дійсно зібране, і створюється враження, що образ стає відразу суворішим, як зазначили шанувальники.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

У коментарях користувачі так і не змогли визначитися, що співачці більше личить.

Хочемо нагадати нашим читачам, що свою офіційну сторінку на цей період Анастасія Приходько вже видалила. У соцмережі є лише її фан-акаунти.

Нагадаємо, що Анастасія Приходько згадала статистику про смерть, але "втратила" Борю Мойсеєва.

Раніше ми повідомляли, що Анастасія Приходько піддалася панічним атакам, знепритомнівши вперше з "Євробачення".