Відомий український виконавець Віталій Козловський частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі.

Рік тому чоловік став володарем гарної статуетки "Червона рута", яка не є звичайною нагородою, за його словами. Вона не тішить його марнославство і є символом любові до його фанатів.

Цибульська і Козловський, фото: Instagram
Цибульська і Козловський, фото: Instagram

[quote author=""]"Адже її завоювали для мене ви, своїми голосами, активністю та підтримкою. "Мала, танцюй" - особлива пісня. Вона стала точкою відліку нового етапу в моєму житті. За спиною стільки помилок і розчарувань, і саме вона відродила мою віру в себе, розставила пріоритети. Мені перестало бути цікавим робити безглузді вчинки, витрачати себе на марення, піар, хайп, який знецінював мене як артиста", - пише Віталій Козловський у публікації.

Козловський, фото: Instagram
Козловський, фото: Instagram
Він потім додав, що з поточного моменту на першому місці в його житті знаходиться саме музика, шлях якої починається від його серця. Йому дуже важливо знати, що вона була почута і нею хтось надихнувся.

"Пишаюся!", "Люблю цю пісню❤️", "Вітаю з нагородою 👍🤗 так тримати!" , - пишуть користувачі у коментарях.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що Віталій Козловський показав закривавлених українців після обстрілу та прокляв усю росію.

Раніше ми повідомляли, що Юрій Горбунов показав який внесок робить Козловський для перемоги, але українці не повірили.