Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA та учасниця шоу "Танці зі зірками" Олександра Заріцька має велику армію шанувальників, яку часто радує свіжими постами в соцмережі Instagram, де на неї підписано понад 310 тисяч людей.

Олександра Заріцька зовсім недавно вирішила розкрити особистість свого коханого хлопця – музиканта Павла Тараненка, якого всі знають по псевдоніму HAWX. Парочка часто розміщує спільні знімки, наповнені романтикою та почуттями.

Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok
Заріцька з хлопцем, кадр з відео TikTok

Днями співачка з обранцем вибиралася у легендарні гори Карпати та насолоджувалася природою. Вони вирішили зупинитися в готелі, номери якого схожі на окремі куполи з панорамними вікнами.

Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька
Скріншот із Instagram, Олександра Заріцька

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

На одному зі знімків Заріцька ніжно уткнулася у груди Тараненка, лежачи на ліжку. Виглядає зірка дуже щасливою.

"Фото, які гріють мені душу🤍 Залишу їх тут…Карпати це 🤍" - ​​написала Олександра.

Фанати відзначили, як чудово пара виглядає разом і Павло Тараненко у коментарях теж сміливо заявив, що любить Заріцьку.

Коментарі - instagram.com/kazka.band/
Коментарі - instagram.com/kazka.band/

Раніше ми писали про те, що Олександра Заріцька з "KAZKA" прибула туди, де з дитинства мріяла виявитися: "Навіть за тисячі кілометрів від будинку"

Як повідомляв Знай.ua, солістка "KAZKA" Заріцька заспокоїла незадоволених українців через прем'єру "Голос країни": "Не забуваємо про війну"

Також портал Знай.ua писав, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька вперше показала того, хто вкрав її серце: "Люблю тебе сильно"