Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали та свого всюдисущого шпагату, зараз мовчазно ставиться до війни в Україні. Більше того, вона любить з'являтися у компанії путіністів. У Instagram за артисткою слідкує 1,3 мільйона людей.

Волочкова знову створила інфопривід, цього разу завдяки скандальному артисту Джигурді. Парочка знялася в одному відеоролику та знову вразила всіх глядачів вульгарністю. Чоловік вирішив покрутити насаджену на дриль кукурудзу, а балерина в цей момент бридко її облизувала.

Волочкова та Джигурда, скріншот з відео
Волочкова та Джигурда, скріншот з відео

"У рот брати не будемо і давати в рот теж не будемо. Привези мені, батюшка, із заморських країв чудовисько для сексуальних втіх", - сказала Анастасія.

У кадрі також видно келихи пива, що стоять на столі, а ось артисти були напівроздягнені. Мабуть, тільки виповзли з лазні, яку так любить Волочкова.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відео розмістив український журналіст Дмитро Гордон у своєму Instagram. Його коментарі буквально вибухнули через шквал критики у бік скандалістів.

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Коментарі - instagram.com/gordondmytro/
Коментарі - instagram.com/gordondmytro/

Раніше ми писали про те, що через Волочкову в росії замінували суд - представляє "загрозу" для суспільства: "Заї*ала всіх скандалами"

Як повідомляв Знай.ua, Волочкова з немитою головою вдалася улюбленим втіхам з черговим залицяльником: "Знову в труселях"

Також портал Знай.ua писав, що Анастасія Волочкова, п'яна вщент, похвалилася недоїдками на столі та мерзенною подругою: "Іспанський сором"