Відома українська співачка, колишня підопічна Олексія Потапенко, та за сумісництвом телеведуча тревел-проєкту "Орел і Решка" Мішель Андраде захопила красою на пікантних кадрах, якими поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Мішель Андраде показала кадри із чуттєвої фотосесії, яку провела в Іспанії. На фото вона позує без верхнього одягу, захоплюючи формами у крихітному купальнику. Зірка змінила кілька локацій, які надали особливої ​​атмосферності роботі фотографа.

Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/
Мішель Андраде. Фото: instagram.com/mishvirmish/

"Люблю ці фото і цю країну! Ми з @szzzlo зробили їх в останні літні дні і, як мені здається, вони повністю передають іспанську атмосферу, в якій я жила 4 місяці. Нещодавно я знову повернулася до Іспанії на дуже важливий для мене світовий проєкт. рівня. Дуже хочеться поділитися, але поки що залишу це в таємниці і з радістю вислухаю ваші припущення", - написала зірка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники не стали приховувати захоплення.

"Найкрасивіша", "Вау! Прямо Амазонка", "Красива дуже", - написали під публікацією.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Мішель Андраде з "Орла та Решки" обтягнула шкірою фігуру, прикувши до себе погляди: "Гаряча, як наступ ЗСУ".

Також наш портал інформував, Катерина Кухар із "Танці зі зірками" навчила українців правильно зав'язувати пуанти: "Балет не прощає помилок".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва розповіла, чому перенесла прем'єру свого нового кліпу "У твоїй душі": "Дуже особливо..."