Популярна українська співачка Слава Камінська, яка ще нещодавно виступала у складі гурту "НеАнгели", зараз багато часу приділяє сольній кар'єрі та розвитку акаунту в соцмережі Instagram, де за нею стежить близько 1 мільйона людей.

Слава Камінська останнім часом активізувалася і почала обговорювати все, що відбувається у шоу-бізнесі. Зокрема, їй не сподобалася нова пісня "Який ти козак" Позитива та Анни Трінчер, а також привітання її колишньої подруги Вікі Сміюхи із Днем захисника та захисниці.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Тепер артистка вирішила не відставати від трендів і зважилася на "заміжжя" з виконавцем thekomakoma, який випускає кумедні треки і підкорює TikTok. Більш того, Камінська начарувала у фотошопі, зробивши свідоцтво про шлюб та весільне фото.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Багато шанувальників вважають, що сторінку Слави зламали, проте вона регулярно постить Insta Stories у реальному часі. Є ті, хто вважає, що вона збожеволіла, випила зайвого чи навіть зійшлася зі своїм колишнім чоловіком, Едгаром Камінським.

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Коментарі - instagram.com/babaslavka/
Коментарі - instagram.com/babaslavka/

Раніше ми писали про те, що Слава Камінська посміялася з Вікі з "НеАнгелів", але зрозуміли не все: "Дешевий піар"

Як повідомляв Знай.ua, Слава Камінська знову публічно образила колишню подругу Віку Сміюху з "НеАнгелів": "Тільки вміє людей гадати"

Також портал Знай.ua писав, що шестирічна донька Слави Камінської знайшла собі "нареченого" за тисячі кілометрів від будинку: "Мене тато твій уб'є"