Відома українська артистка, гумористка, зірка творчого об'єднання "Дизель студіо" Вікторія Булітко частенько радує шанувальників усілякими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Періодично дівчина викладає або забавні матеріали, або привабливі знімки, де демонструє шикарну струнку фігуру. Але зараз Вікторія зайшла ще далі – вона опублікувала напівголі фотографії зі сцени. Найімовірніше, в одній зі сцен її помічають без одягу і їй доводиться ховатися за першою "ганчіркою".

Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka
Вікторія Булітко, instagram.com/bulitka

"Ох вже ці папараці, застали зненацька перед підготовкою до номера! 😭🤣 Адже все в курсі, що по п'ятницях прем'єра "Дизель Шоу"? Сьогодні вона особлива – по-осінньому затишна. Включайтесь о 20:10, а я відповім вам під коментарями😘", - пише Вікторія Булітко у публікації.

Вона виклала чотири знімки, на яких знято різні емоції на її обличчі після того, як її застали зненацька.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Вікторія Булітко, кадр з відео
Вікторія Булітко, кадр з відео

"Ого, чудові кадри!", "Віка блиск! 😍", "Вам є чим пишатися і не соромно показати!", "Дівчина дуже і дуже ❤️", "У цьому образі схожі чимось на Мерилін" , - пишуть користувачі у коментарях.

Вікторія Булітко, скріншот публікації
Вікторія Булітко, скріншот публікації

Нагадаємо, що Вікторія Булітко та Яна Глущенко з "Дизель шоу" посивіли під час війни.

Раніше ми повідомляли, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" погодилася на все заради шуби.

Також стало відомо, що Вікторія Булітко із "Дизель шоу" поцілувала Бережка і нагадала, що вже здійснила його бажання.