Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Віктор Павлік зустрівся зі своєю єдиною донькою Христиною, яка веде тихе та непублічне життя, на відміну від батька. Дівчині вже 35 років і вона має сина, якого також можна побачити на фото із музикантом. Вона стала матір'ю у 2013 році та взяла чоловіка – Василець.

"Відвідав доцю та онука! ❤️" - написав Віктор Павлік.

Скріншот із Instagram, Віктор Павлік
Скріншот із Instagram, Віктор Павлік

Неозброєним оком видно, що Христина дуже схожа на батька і має такі ж глибокі темні очі, губи. Проте бачаться вони досить рідко, артист найчастіше на гастролях чи зі своєю дружиною Катериною Репяховою та сином Михайлом.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Варто зазначити, що дружина музиканта молодша за його доньку Христину на 7 років. Про це він написав сам під публікацією. У коментарях шанувальники також відзначили їхню неймовірну схожість і красу дівчини.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік "нагадав" про себе завдяки дуету з молодим артистом, але українці пророкують "провал": "Він вас зганьбить"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова "зустрілася" із Зеленським в Ізраїлі, а Віктор Павлік залишився в Україні, працювати для перемоги: "Одного разу..."

Також портал Знай.ua писав, що Віктор Павлік згадав бурхливу молодість і як відривався з дідусями та бабусями: "30 років тому..."