Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" та серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач, окрім своєї творчої діяльності на сцені, також не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,7 мільйона людей.

Юрій Ткач коротко, але дуже доступно кожному відреагував на недавній обстріл Києва. 17 жовтня російські окупанти атакували українців дронами-камікадзе, які належать Ірану, як би завзято він не заперечував підтримку путіна в цій війні.

наслідки обстрілу Києва 17 жовтня
наслідки обстрілу Києва 17 жовтня

ППО та відважні військові працювали відмінно, збивали дрони зі зброї на вулицях, проте декілька вибухів у столиці все ж таки пролунало. Зокрема, удар припав по житловому будинку, від чого померла вагітна жінка.

Артист заявив, що незабаром окупанти відповідять за всі скоєні злочини, у тому числі і за це. Їхній "судний" день, як і Перемога України, вже близько. Також він показав моторошні кадри руйнувань, які викликають мурашки по шкірі та ще більшу ненависть до ворога.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Вже близько той день, коли ви за все відповісте!!!" - написав Юрій Ткач.

Раніше ми писали про те, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" зворушила українців сильними словами про наболіле: "До сліз"

Як повідомляв Знай.ua, Юрій Ткач із "Кварталу 95" підняв собі настрій тролінгом русаків через мобілізацію: "Передам повістку"

Також портал Знай.ua писав, що попередив Зеленський? Юрій Ткач із "Квартал 95" розповів, як заздалегідь дізнався про війну: "О першій годині ночі дзвонив Кошовому"